Registrací získáte přístup k exkluzivním výhodám, které CBDADDY připravilo právě pro vás. Užijte si 5% slevu na váš první nákup. Po dokončení registrace obdržíte e-mail s veškerými informacemi o dostupných slevách a akcích.

Daddy's weed na Masarykově náměstí v Hradci Králové

 

Vážení přátelé, milovníci konopí a všeobecně skvělí lidé, dnes pro vás mám velmi speciální příběh. Příběh, který se odehrává v srdci jednoho z nejkrásnějších měst v České republice - v Hradci Králové. Tento příběh je o odvaze, odhodlání a lásce k tomu, co děláme. Toto je příběh o druhém otevření našeho obchodu Daddy's weed.

Něco na tom je, když se řekne "druhé otevření". To první je vždycky vzrušující, plné očekávání a nervozity. Ale to druhé, to je teprve opravdová výzva. A výzvou to rozhodně bylo.

Hned od začátku jsme se rozhodli, že nechceme být jen dalším obchodem na rohu. Chceme být místem, kam lidé přijdou nejen pro výrobky z konopí, ale také pro zážitek. Chceme být obchodem, který lidem ukáže, jak úžasné je konopí a jaký potenciál v něm dříme.

Místo, které jsme vybrali pro naše druhé otevření, není náhodou. Masarykovo náměstí v Hradci Králové je místem, kde se setkávají historie a moderní život. Nachází se zde nádherné budovy, útulné kavárny a nyní také naše nová pobočka Daddy's weed.

Druhé otevření je vždy něco speciálního. Vzpomínám si, jak jsme stáli před našim novým obchodem, koukali na tu krásnou, historickou budovu a cítili ten vzrušující pocit. Připravovali jsme se na tento den měsíce, ale teprve když jsme otevřeli dveře pro naše první zákazníky, jsme opravdu pochopili, co to znamená.

Bylo to něco neskutečného, vidět takovou podporu od naší komunity. Lidé přišli, aby nás podpořili, aby si prohlédli naše nové prostory a aby si koupili něco z našeho sortimentu. Cítili jsme se skvěle, že můžeme být součástí takového dne.

Ale nebylo tomu vždy tak. Cesta k tomuto dni nebyla vždy snadná. Od přípravy obchodu, přes vyřizování všech potřebných papírů až po výběr sortimentu, který by potěšil nejen naše stálé zákazníky, ale také přilákal nové. Všechno to stálo hodně úsilí a času, ale dnes můžeme s hrdostí říci, že to stálo za to.

Takže tady jsme, připraveni přivítat vás v našem novém obchodě Daddy's weed na Masarykově náměstí v Hradci Králové. Těšíme se na vás a doufáme, že si náš obchod zamilujete stejně jako my.

Děkujeme vám, naši přátelé, za všechnu vaši podporu a nadšení. Vždyť právě vy děláte Daddy's weed tím, čím je dnes. A to je něco, za co jsme vám nesmírně vděčni.

Takže do příště, nechte konopí kvést a užívejte si život s Daddy's weed. Těšíme se na vás v našem novém obchodu!

Používáme ověření věku Adulto