Registrací získáte přístup k exkluzivním výhodám, které CBDADDY připravilo právě pro vás. Užijte si 5% slevu na váš první nákup. Po dokončení registrace obdržíte e-mail s veškerými informacemi o dostupných slevách a akcích.

Ověření věku

Jistě jste si povšimli, že provádíme ověření věku od společnosti ADULTO v procesu nakupování. Toto ověření probíhá v závěrečné fázi objednávky. Vaše data jsou zpracovávána automaticky a po ověření jsou veškeré nahrané dokumenty smazány. Nemusíte se obávat, že bychom měli přístup k vašim citlivým údajům, stejně jako jakákoli jiná společnost.

Toto platí i pro jiné metody ověřování plnoletosti.

Očekává se, že brzy vstoupí v platnost novela zákona, která bude vyžadovat ověření věku, a my nechceme, aby nás státní orgány obviňovaly z toho, že ověřování věku přepravcem není dostatečné. Osobně se domnívám, že tento zákon nebere v úvahu nové možnosti, protože náš dopravní partneři - Zásilkovna a PPL, evidují všechny ověření věku elektronicky, místo pouhého ústního potvrzení kurýra proti zákazníkovi s nálepkou "18+" na krabici....

Ověřování věku provádíme od začátku našeho prodeje a dělali jsme to i u prodeje CBD. Jako prodejci máme právo rozhodnout se, komu prodáme nebo neprodáme. To je nad rámec našich zákonných povinností a nezneužili jsme žádné trhliny v zákoně, na rozdíl od některých našich konkurentů.

Používáme ověření věku Adulto